#3 kleinste kamertje….

DSC_0026

Vlug tussenin de services van de drukke paasvakantie iets posten.

We hebben enorm genoten van ons midweekje in het warme Spanje, samen met onze lieve vrienden, Gilles en Hilde. Terrasjes afschuimen, mensen bespioneren, overheerlijke sangria’s en GT’ s nuttigen. Liggen, keren en draaien in het zonnetje, wijl mijn lieve man spaans “brood” haalt om zelf gezonde tapa’ s te maken. Brood, tostada’s, brood soppen in de gamba’s pil pil, paella, …..heeeeeerlijk vertoeven in Spanje.

En och, we zijn maar 5 dagjes weg,…….uit onze natuurlijke habitat….want thuis starten we de dag met een smoothie vol groene groenten, hennep voor de darmen erbij, veel bronwater, een boterhammeke van spelt en chiazaden, of wat magere platte kaas met aardbeien, chiazaden en blauwe besjes, om daarna in het werk te vliegen = bewegen, 14 a 15 uur per dag, tja dat is de horeca, ons beroep, maar dat we met liefde doen.

DSC_0001 DSC_0124

Op de vierde dag van onze zalige vakantie heb ik forfait moeten geven. Om 4 h des nachts heb ik mij noodgedwongen moeten opsluiten in ..jawel..het kleinste kamertje. Wat ik 18 jaar terug ervaren heb, doemde mij plots voor ogen. Hoewel had ik mij nooit kunnen voorstellen dat er ooit nog een afrikaantje in ons gezin ging bijkomen. Bon….verdere details en aantal suppo’ s bespaar ik jullie. Je wenst dit je ergste vijand niet toe! Moraal van het verhaal !!!!!

STOP met verfijnde koolhydraten eten, het is echt ongezond voor onze darmpjes EN we hebben ze zo hard nodig.

 

 

 

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s