#6 Moederdag

Moederdag is feestdag!

Cadeautjes, kusjes, lieve woordjes, enz…..Maar wanneer is dé mama het meest op haar best, straalt ze alle liefde én zelfvertrouwen uit?? Enkel en alleen als ze zich goed voelt in haar vel EN wanneer haar kids gezond en wel zijn!

Dat is het allerbelangrijkste, gezondheid! Allemaal maken we het mee, zoontje/dochtertje wil weeral alleen maar dit of dat eten, geen groenten, niks gezonds…..

WEL : maak “waterijsjes” van gezonde groene smoothie!

Blend 1 busseltje koriander, bladpeterselie, bladspinazie (nerven én stelen). Mix dit alles rustig aan met een hoeveelheid water naargelang de gewenste dikte van je smoothie. Hou dit apart. Herbegin te blenden op dezelfde manier met lekkere dikke aardbeien, peer, banaan, blauwe bessen, granny smiths (met pel).

Nu meng je, naar jouw goesting en smaak, de 2 smoothies. Begin redelijk zoet, meer fruit dan groenten. Giet dit in voorgevormde vormpjes om waterijsjes te maken, vries onmiddellijk in! Er zijn tal van leuke vormpjes te verkrijgen via internet of winkels!

“Lik je gezond” is de boodschap!

Groetjes Véronique 8chef

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s